IT-løsninger til virksomheder

Som erhvervsdrivende er der nok at tage stilling til, derfor er der ingen grund til, at du skal bøvle med fejl og licenskoder til dine Microsoft 365 programmer. Hos os kan du få den komplette it-løsning til din virksomhed, så du kan fokusere på det, som du interesserer dig for.

Microsoft 365 - den perfekte it løsning til virksomheder

Med Microsoft 365 kan du arbejde sikkert med dit data i skyen, og samtidig får du en nem og enkel mulighed for at samarbejde med dine teammedlemmer.
Dét er den optimale it løsning. 

Værktøjer

Med Microsoft 365 får du alle de værktøjer, som du kender og behersker. Her kan nævnes Word, Excel, PowerPoint.
Men foruden dem, du kender, får du mange nye værktøjer, som gør det muligt at samarbejde og dele data på en helt ny måde.

Data i skyen

Med alt data på computeren er det ekstremt vigtigt at have et sted, hvor man kan lagere det sikkert. Med Microsoft 365 får medarbejderne adgang til OneDrive og SharePoint, så de kan gemme og synkronisere deres data på skyen. Dette er nemt, enkelt og hurtigt.

Virtuelle møder

Vælger du de rigtige produkter hos Microsoft 365, så har medarbejderne endda adgang til videokonference apps, så de nemt og hurtigt kan indkalde og deltage til online møder. Dette er muligt at gøre internt, men også eksternt med kunder eller klienter, der ikke har licens til programmet.

Med vores IT-sikkerhed til virksomheder er din virksomhed altså i trygge hænder, så du kan ikke skal bekymre dig om datatab, stjålne oplysninger eller krypteret filer.

En nem It-løsning til din virksomhed

Med Microsoft 365 får du den ideelle It-løsning til din virksomhed. Microsoft 365 tilbyder nemlig alle de velkendte programmer, som dine medarbejdere kender og behersker. Alle Microsofts programmer kan arbejde sammen, derudover er de meget intuitive, så det er meget nemt og overskueligt at sætte sig ind i nye værktøjer, som kan være relevante for branchen.

Derudover udmærker Microsoft 365 sig ved, at de tilbyder værktøjer som OneDrive og Sharepoint, der giver virksomhederne mulighed for at lagere data i skyen, samt dele data med medarbejdere eller kunder. 

Antivirus it-løsning
It-løsninger til virksomheder

Lad Alba IT stå for dine It-løsninger

Vi ved godt, du sikkert synes, at der er 1000 ting, der er sjovere end It-problemer. Derfor tilbyder vi en It-løsning, så du ikke behøver tænke over opdateringer og eventuelle problemer med programmerne. Med en komplet It-løsning hos os sørger vi for, at dine Microsoft 365 programmer altid er den nyeste version, samt at eventuelle fejlmeldinger og problemer bliver løst hurtigt og professionelt, så I ikke skal bruge unødvendig lang tid uden programmerne. 

Hvis du er interesseret i en It-løsning med Microsoft 365 til din virksomhed, så kan du kontakte os her

Priser

Startup
Oprettelse 1.945,-

Timeafregnet pr. påbegyndt halve time
DKK 216 md/pr. enhed
  • Fjernsupportsoftware
  • Antivirus (ERD)
  • Løbende vedligeholdelse

Professionel

Fri support
DKK 849 md/pr. enhed
  • Fjernsupportsoftware
  • Antivirus (ERD)
  • Løbende vedligeholdelse
  • Support Exchange (e-mail)
  • Monitorering
  • Backup (Fairuse)
Gratis
Oprettelse

En It-løsning der arbejder sammen

En af de helt store fordele ved at vælge en It-løsning med Microsoft 365 er den måde, som programmerne tillader en sikker og enkel deling af data. Det vil sige, at medarbejderne kan ligge data i skyen, som så kan tilgås af de andre på kontoret. Sikkerhed er dog helt i top, da alle, der ønsker at adgang til jeres data skal inviteres af jer. Der er derfor altid styr på, hvem der har adgang. I kan derfor også vælge at give en ekstern adgang til visse mapper og dokumenter, hvorefter adgangen kan fjernes igen. Netop dette er særlig relevant for virksomheder, der arbejder med et kundeklientel, hvor eventuelle kundedata skal deles både internt og eksternt.

Derudover tillader Microsoft 365, at din It-løsning kan skræddersyes efter dine behov. Du behøver derfor ikke at købe en masse programmer, som slet ikke er relevant inden for branchen. Hvis du er i tvivl om, hvad de forskellige programmer kan tilbyde dig, så er du velkommen til at kontakte os til en nærmere snak. Vi er specialister inden for it-løsninger til virksomheder, og vi sætter en store ære i at rådgive og vejlede dig inden for vores fagområde.

datanetværk

Få et uforpligtende tilbud på IT-løsninger til din virksomhed

Få en gratis konsultation

Lad os ringe jer op, og drøfte jeres behov

Udfyld formularen og få en gratis 30 minutters konsultation.

Scroll to Top
Kontakt os her

Vi vender tilbage hurtigst muligt.