Vi kan løfte følgende opgaver for dig

online-databeskyttelse

Fremtidens autonome sikkerhedsløsning

Virus er som en indbrudstyv, der ødelægger og stjæler, hvad der er dit. Løsning er EDR (Endpoint Detection & Response), som kan sammenlignes med overvågning og alarm til dit hus.

Hver eneste dag er der risiko for, at blive ramt af virus og andre uønskede programmer. Den eneste måde at sikre sig, er ved at have et ordentligt forsvar.

Antivirus er passé. EDR er fremtidens algoritme baseret på tidens bedste sikkerhedsløsninger.

online-datalager

Forsvaret mod hændelige uheld og mistede dokumenter

Med en god backup-løsning kan I forholde jer roligt, selv når uheldet er ude. Tænk på backup som jeres husforsikring, hvis der opstår brand. Den rigtige virus kan lukke din virksomhed ned i rigtig lang tid – hvis I da nogensinde kommer på fode igen.

Med en ordentlig backup-løsning, kan I altid være trygge. Virksomheden kan køre videre, også selvom det værst tænkelige er sket.

data-organisering

Kom i skyen med din virksomhed

De fleste virksomheder har brug for solide og velkendte systemer. En løsning som er tilgængelig lige meget hvor man befinder sig.

Med en Microsoft Office 365-løsning, kan I arbejde med programmer I kender, og få adgang til en masse nye løsninger, som kan hjælpe jeres virksomhed med at gro.

mobil-vedligeholdelse

Bliv forbundet

Telefonisystem

Når kunderne ringer, er det godt at have et professionelt telefonsystem, så alt glider let og intuitivt, og ingen tabes på gulvet undervejs.

Vi tilbyder markedets nemmeste løsning til telefoni, med alle de nødvendige funktioner.

Systemet styres via en enkel app eller tastekoder direkte på telefonen. Brugerfalden fungerer både på smartphones, bordtelefoner og i Microsoft Teams.

Det er let og forståeligt, så alle i virksomheden kan blive fortrolige med systemet med det samme.

Back up af data - data-reparation

Stabilt og lynhurtigt internet

Netværk

Enhver virksomhed har behov for et ordentligt netværk, for at være online med både computere og telefoner. 

Hos alba it leverer vi skræddersyede netværksløsninger, der passer til den enkelte virksomhed. Vi kigger på lokationen, og finder det niveau af udstyr, der er brug for. Vi hjælper med at fjernstyre og overvåge netværket, så I altid er online.

Er der behov for gæstenetværk, kan vi levere en flot loginside til jeres gæster, hvilket er et oplagt sted at promovere sin virksomhed.

It-konsulenter

Når du vil have materialet i hånden

Printer

I dag er det meste kontorarbejde papirløst, men der kan stadig være behov for en god printerløsning. Vi leverer alt fra bordmaskiner til store printere med professionelle funktioner som ekstra papirmagasiner, hullemodul og sortering med false- og foldefunktion, ryghæftning samt fax.

Desuden er der mulighed for mailbokse med 7 rum, hvilket giver bedre system i print med personlige udbakker.

it-udvidelse

få den bedste fiber-løsning

Fiber

overvejer I at få fibernet, kan alba it hjælpe jer med at finde den rigtige forbindelse. Vi hjælper med at skabe overblik, identificere jeres behov og laver gerne den endelige bestilling for jer.

Få en gratis konsultation

Lad os ringe jer op, og drøfte jeres behov

Udfyld formularen og få en gratis 30 minutters konsultation.

Scroll to Top
Kontakt os her

Vi vender tilbage hurtigst muligt.