Backup Office 365

Alba IT tilbyder backup løsninger til Office 365 til store og små virksomheder, så I ikke behøver bekymre jer om at mistet data og filer, der er helt uundværlige for jeres arbejdsdag og virksomhed.

Hvad får du?

Backup af PC

Backup af Cloud

Backup Office 365 løsninger for virksomheder

At miste data som kundeoplysninger, filer og dokumenter kan være alt ødelæggende for en virksomhed, der ofte er afhængig af deres oplysninger, statistikker og lignende data. Uanset om der er sket en menneskelig fejl, hvor en medarbejder har slettet data, eller I oplever et hacker-angreb, så er det problematik og dødirriterende. Derfor vælger mange virksomheder i dag at beskytte sig mod sådan ulykke, blandt andet med backup af Office 365 – og netop her kan vi hjælpe dig.

Back up af data - data-reparation
visualisering-skærme-it

Vi tilbyder backup af Office 365

Alba IT tilbyder backup til Office 365, så I ikke behøver bekymre jer om, at jeres data skulle blive ødelagt. Med backup Office 365 får I backup af jeres mails, OneDrive samt Sharepoint, hvilket sikrer mange af de oplysninger, som er vigtigst for virksomhederne, men hos Alba IT tilbyder vi mere end blot backup af Office 365 – vi laver nemlig også backup af computere og servere, så I er sikret mod hackere og slettet data på alle tænkelige måde.

Priser

Backup - PC

Inkluderet i Professionel pakken (Fairuse)
fra DKK 95 md/pr. bruger
  • Yderligere 100 GB - 50 DKK/md.

Backup - Cloud

Inkluderet i Professionel pakken (Fairuse)
fra DKK 39 md/pr. bruger (fairuse)
  • Mail
  • OneDrive
  • SharePoint
  • Yderligere 250 GB - 250 DKK/md.

Backup med disaster recovery

Med en backup løsning, er I sikret mod slettet data, hacker-angreb og virus, der eksempelvis kan angribe jeres system og kryptere alle virksomhedens filer. Desuden tilbyder vi Backup med disaster recovery, som sikrer, at I hurtigt kommer op at køre igen, hvis uheldet er ude. Med disaster recovery har vi nemlig mulighed for at nedbringe genskabelsen af alle jeres data til blot at tage nogle timer, fremfor flere dage og uger, hvilket gør det ideelt for virksomheder, der ikke kan arbejde uden deres data.
It-konsulenter
vedligeholdelse-data-mobil

Hvad får du helt præcis, når du vælger backup af Office 365 hos Alba IT?

Det kan være svært at gennemskue, hvad man egentlig betaler for, når man vælger en ekstern backup løsning. Derfor har vi udarbejdet en liste, der tydeliggør præcis, hvad I får, når I vælger henholdsvis en backup løsning af PC eller Cloud. Hvilken pakke af Backup Office 365, der passer bedst til jer, afhænger selvfølgelig af jeres datamængde samt behov for backup.

Få et uforpligtende tilbud på IT-løsninger til din virksomhed

Få en gratis konsultation

Lad os ringe jer op, og drøfte jeres behov

Udfyld formularen og få en gratis 30 minutters konsultation.

Scroll to Top
Kontakt os her

Vi vender tilbage hurtigst muligt.