IT-sikkerhed til virksomheder

Er din virksomhed beskyttet mod virus? Mange virksomheder medtænker ikke IT-sikkerhed som en del af deres sikkerhedsstrategi, men det er en fejl. Vira kan ødelægge og kopiere vigtige data og virksomhedsoplysninger, der kan koste virksomheden meget spildtid. Hos Alba IT tilbyder vi en komplet IT-sikkerhedspakke til din virksomhed, så du ikke behøver bekymre dig om uindbudte gæster på firmacomputerne.

IT-sikkerhed til virksomheder beskytter mod

Malware

Malware dækker over betegnelsen ”malicious software”, altså software som vil skade eller på anden måde lave ikke ønskede operationer på ens computer.

Spyware

Er en form for spyware, der gemmer sig i systemet, hvor det kan gøre uønskede ting som at vise reklamebanner, popups eller stjæle data.

Ransomware

De fleste har efterhånden hørt om ransomware, der krypterer og låser dine filer, så de er ubrugelige, ofte forlanges der et større beløb for at låse filerne op, men oftest er filerne tabt for altid.

Med vores IT-sikkerhed til virksomheder er din virksomhed altså i trygge hænder, så du kan ikke skal bekymre dig om datatab, stjålne oplysninger eller krypteret filer.

IT-sikkerhed i din virksomhed

Når man har en virksomhed, er det vigtigt at beskytte datasikkerheden, så der ikke går vigtigt data tabt. Men det kan dog være uoverskueligt at sætte sig ind i, hvilke programmer der tilbyder hvad, samt om de dækker det fulde behov, som man har i en virksomhed. Alba IT tilbyder IT-sikkerhed til virksomheder, så du slipper for at bruge en masse tid, energi og penge på at finde en løsning, der kun muligvis dækker din virksomhedsbehov 100%. Hold styr på IT-udgifterne ved at vælge vores faste abonnement med service inkluderet – det er nemt og sikkert. 

Antivirus it-løsning
It-løsninger til virksomheder

Den rette IT-sikkerhed til virksomheder

Når man søger på antivirus på Google, så kommer der et hav af produkter frem, som alle lover fuld beskyttelse af din computer mod vira som Malware, Spyware og Ransoware. At gennemgå alle disse antivirusprogrammer kan være utrolig tidskrævende, og i sidste ende kan man ende med et program, som ikke yder den optimale IT-sikkerhed for virksomheden. Alba IT kan hjælpe dig med at spare en masse tid og penge på unødvendige programmer. Vi tilbyder en totalløsning, så du ikke behøver tænke mere over mistet data eller en lav IT-sikkerhed. Med vores produkt er du sikret et antivirusprogram, der performer i topklasse, og beskytter dine virksomhedsoplysninger uden problemer.

Priser

Startup
Oprettelse 1.945,-

Timeafregnet pr. påbegyndt halve time
DKK 216 md/pr. enhed
 • Fjernsupportsoftware
 • Antivirus (ERD)
 • Løbende vedligeholdelse

Professionel

Fri support
DKK 849 md/pr. enhed
 • Fjernsupportsoftware
 • Antivirus (ERD)
 • Løbende vedligeholdelse
 • Support Exchange (e-mail)
 • Monitorering
 • Backup (Fairuse)
Gratis
Oprettelse

Sådan øger du IT-sikkerheden i virksomheden

Selvom det er ekstremt vigtigt at medtænke IT-sikkerhed til virksomheden, så er det også værd at vide, hvordan disse vira kommer ind på din computer. Her er svaret ganske enkelt: den menneskelige faktor. Hver eneste dag er der en risiko for, at din medarbejder trykker på det forkerte link, fil, billede, Excel- eller Worddokument, hvilket giver en Malware adgang til virksomhedens computer. Denne type ”fejl” bliver mere og mere almindelige, da disse filer øjensynligt bliver sendt fra banken, revisoren eller en firmakontakt. Det kan derfor være svært at skelne mellem, hvilke filer der er troværdige og hvilke der kan medføre, at en virus få adgang til dine dokumenter.

datanetværk
vedligeholdelse-data-mobil

IT-sikkerhed beskytter mod menneskelige fejl

Alle mennesker laver fejl, og derfor er det vigtigt, at man har det rette sikkerhedsnet under brugeren, når det sker. Med blot ét forkert klik kan virussen få adgang til alle jeres virksomhedsoplysninger og data, hvorfor netop dette sikkerhedsnet er altafgørende for, når der opstår fejl.

Hvis en virus som Spyware eller Ranmsomware kommer ind i jeres systemer, så kan et sådan angreb lægge jeres IT-system ned i mange timer, dage eller sågar uger. I værste tilfælde kan I miste jeres data for altid, hvis de krypteres uden mulighed for genskabelse eller krypteringsnøglen. Dette er noget, som mange virksomhedsejere frygter mere end noget andet. Med IT-sikkerhed er I forsvaret i første led, så virussen bliver forhindret i at trænge ind i computeren med det samme – og I vil her blot få en mail om, at jeres antivirusprogram har stoppet et virusangreb.

IT-sikkerhed i virksomheder bør samarbejde med Backup løsninger

Selvom IT-sikkerheden i virksomheden stiger kraftigt, når man vælger at et godt antivirus program, så er det desværre ikke muligt at garantere, at en virus ikke får adgang til din computer. Dette skyldes, at de vira, der vil angriber og inficerer jeres IT- infrastruktur bliver mere og mere sofistikeret og svære at opdage for antivirusprogrammerne. I kampen mod Malware, Spyware og Ransomware er det derfor vigtigt, at man forsvarer sig med antivirus programmer OG en backup løsning, så tabt data og oplysninger vil kunne genskabes, hvis uheldet er ude.

 

Alba IT rådgiver gerne inden for IT-sikkerhed til virksomheder samt Backup af Office 365. Vi hjælper jer med at blive dækket fuldt ud, så I ikke skal bekymre jer om virus på computerne eller tabt data. Med en totalløsning inden for IT-sikkerhed til virksomheder hos os er I dækket på så mange angrebsflader som muligt. Dette gør, at I fuldstændig ubekymret kan fortsætte jeres arbejde med visheden om, at I er dækket ind i tilfælde af angreb og/eller ødelagte filer og dokumenter.

datalager-sikret
profil-identitet-beskyttelse-it

Kan du selv øge IT-sikkerheden i virksomheden?

Hos de fleste virksomhedsejer er der en frygt for, hvad der vil ske, hvis en virus kommer og ødelægger eller stjæler ens data. Vi har derfor ridset en liste over ting, som man bør arbejde ud fra op

 1. Opdater jeres operative systemer og applikationer
 2. Sørg for at jeres netværk er ordentlig opsat
 3. Hav antivirus og firewalls på alle maskiner
 4. Hav styring af jeres konti på maskinerne
 5. Hav altid ekstern backup af jeres data

Har I tænkt over disse fem råd, så er I allerede godt på forkant i forhold til et eventuel virusangreb i virksomheden. Det er helt afgørende for virksomhedens datasikkerhed, at I medtænker IT-sikkerhed til virksomheden.

Hvis I har brug for en IT-sikkerhedsløsning til jeres virksomhed eller ønsker at høre mere om det, som Alba IT kan tilbyde jeres virksomhed, så kan I kontakte os her.

Få et uforpligtende tilbud på IT-løsninger til din virksomhed

Få en gratis konsultation

Lad os ringe jer op, og drøfte jeres behov

Udfyld formularen og få en gratis 30 minutters konsultation.

Scroll to Top
Kontakt os her

Vi vender tilbage hurtigst muligt.